Ennakkovideot luovat fiilistä ja nostavat jännitystä

10-vuotisen taipaleen kunniaksi Trail Tour julkaisee tällä kaudella ennakkovideot jokaisesta seitsemästä osakilpailusta.

- Ennakkovideoissa keskitytään erityisesti BTTF:n kilpailulliseen puoleen nostamalla esiin ennakkosuosikkeja ja haastajia. Näin polkujuoksun ystäville avautuu jatkumo, missä kiertueen toivottavasti tiukkaa ja jännittävää kärkikamppailua voi seurata tapahtumasta toiseen, kertoo ennakkovideoiden tuotannosta vastaava Marko Krapu.

Ennakoissa ääneen pääsevät myös tapahtumajärjestäjät, polkukisojen ensikertalaiset sekä muut kiinnostavat persoonat. 

Ennakot julkaistaan Trail Tourin Youtube-kanavalla, joka samalla herätetään henkiin muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Videot julkaistaan noin viikkoa ennen jokaista tapahtumaa.

- Ennakoiden lisäksi Youtubessa julkaistaan jokaisen osakilpailun jälkeen sekä BTTF:n että UTTF:n (Ultra Trail Tour Finland) osakilpailukohtaisten voittajien haastattelut, Krapu sanoo.

Jokaisesta tapahtumasta tuotetaan myös tekstimuotoiset kisaraportit, jotka ovat luettavissa Trail Tourin ja tapahtumajärjestäjien verkkosivuilla. Joistakin tapahtumista tuotetaan myös kisavideo.

Sosiaalisessa mediassa kannattaa ottaa seurantaan Trail Tourin Facebook- ja Instagram-tilit. Myös tapahtumajärjestäjien omat somekanavat seuraavat kiertuetta aktiivisesti.

Tilaa Trail Tourin Youtube-kanava tästä linkistä.

production