Tällainen on kauden 2021 Buff®!

Meillä on ilo esitellä Buffin kanssa yhteistyössä toteutetun uniikin Buff Trail Tour Finland -päähineen design ja ominaisudet!

Tuubihuivi on tehty Buffin CoolNet UV+ -materiaalista, ja se on nk. täyspitkä malli. Tunnelmallinen taustakuva on Suomessa useita tapahtumiamme valokuvanneen Guillem Casanovan käsialaa.

Voit tilata oman kiertue-Buffisi ennakkoon kaupastamme ja noutaa ostoksesi valitsemastasi tapahtumastamme. Mikäli Buffeja riittää, niitä tulee myyntiin pieni erä myös tapahtumiin. Kyseessä on rajoitettu erä, joka on myynnissä Buff Trail Tour Finlandin tapahtumissa vain kaudella 2021.

Hinta: 17 € (sis. alv 24%)

Käyttötavat: Lukuisia eri tapoja esim. pipona, kaulurina, pääpantana, kypärän alushuppuna, maskina, balaklavana, sidottuna useilla eri tavoilla jne. 
 
Ominaisuudet: 
– Suojaa päätä ja kaulaa tehokkaasti auringonsäteiltä (UPF 50+) 
– Testattu AS/NZS4399:2007 standardin mukaan. Sertifioitu henkilösuojaimeksi EU 2016/425 
– HeiQ Smart Temp -dynaaminen viilennysteknologia siirtää kosteutta tehokkaasti ja luo viilentävän tunteen. Aktivoituu kun lämpötila nousee ja deaktivoituu kun viilentyminen on alentunut riittävälle tasolle.  
– Ultra Stretch: Joustaa neljään suuntaan 
– Nopeasti kuivuva materiaali 
– Hajua ja bakteerikasvustoa estävä Polygiene-käsittely 
-100 % saumaton rakenne ilman hankaavia tai hiertäviä kohtia 
– Materiaali: 95 % kierrätetty polyesteri, 5 % elastaani 
 
Mitat: (leveys x pituus) 22 x 53 cm  
Hoito-ohjeet: Konepesu 40 astetta. Hienopesuohjelma. 
 
Valmistettu Espanjassa. Tehtaalla on ISO14001 -ympäristösertifikaatti sekä eettisen ja sosiaalisen vastuun SGE 21 -sertifikaatti. Tuotannossa tarvittava sähkö tuotetaan uusiutuvilla luonnonvaroilla.