Tällainen on kauden 2021 Buff®!

Meillä on ilo esitellä Buffin kanssa yhteistyössä toteutetun uniikin Buff Trail Tour Finland -päähineen design ja ominaisudet!

Tuubihuivi on tehty Buffin CoolNet UV+ -materiaalista, ja se on nk. täyspitkä malli. Tunnelmallinen taustakuva on Suomessa useita tapahtumiamme valokuvanneen Guillem Casanovan käsialaa.

Voit tilata oman kiertue-Buffisi ennakkoon kaupastamme ja noutaa ostoksesi valitsemastasi tapahtumastamme. Myynnissä vain verkkokaupan kautta: ostoksen voi tapahtumassa noutaa välittömästi verkkokauppamaksun jälkeen. Kyseessä on rajoitettu erä, joka on myynnissä Buff Trail Tour Finlandin tapahtumissa vain kaudella 2021.

Hinta: 17 € (sis. alv 24%)

Käyttötavat: Lukuisia eri tapoja esim. pipona, kaulurina, pääpantana, kypärän alushuppuna, maskina, balaklavana, sidottuna useilla eri tavoilla jne. 
 
Ominaisuudet: 
– Suojaa päätä ja kaulaa tehokkaasti auringonsäteiltä (UPF 50+) 
– Testattu AS/NZS4399:2007 standardin mukaan. Sertifioitu henkilösuojaimeksi EU 2016/425 
– HeiQ Smart Temp -dynaaminen viilennysteknologia siirtää kosteutta tehokkaasti ja luo viilentävän tunteen. Aktivoituu kun lämpötila nousee ja deaktivoituu kun viilentyminen on alentunut riittävälle tasolle.  
– Ultra Stretch: Joustaa neljään suuntaan 
– Nopeasti kuivuva materiaali 
– Hajua ja bakteerikasvustoa estävä Polygiene-käsittely 
-100 % saumaton rakenne ilman hankaavia tai hiertäviä kohtia 
– Materiaali: 95 % kierrätetty polyesteri, 5 % elastaani 
 
Mitat: (leveys x pituus) 22 x 53 cm  
Hoito-ohjeet: Konepesu 40 astetta. Hienopesuohjelma. 
 
Valmistettu Espanjassa. Tehtaalla on ISO14001 -ympäristösertifikaatti sekä eettisen ja sosiaalisen vastuun SGE 21 -sertifikaatti. Tuotannossa tarvittava sähkö tuotetaan uusiutuvilla luonnonvaroilla.