Kumppanit 2023

BUFF

BUFF on eurooppalainen Espanjan Kataloniassa toimiva valmistaja, jonka tuotteita yhdistävät poikkeuksellisen hyvä käytettävyys ja toiminnallisuus, innovatiivisuus, modernit materiaalit, suoranainen perfektionismi ja paras mahdollinen käyttömukavuus.

BUFF-huivit voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti

Valikoimasta löytyvät kaikkien tuntemien BUFF -huivien lisäksi suuri valikoima muita monikäyttöpäähineitä, kuten mm. huikeassa nosteessa olevia merinovillaisia pipoja ja huiveja. BUFF on merkittävää esineviestintää: Sataprosenttisesti yksilöllinen BUFF kertoo pelkkää logoa enemmän antajastaan -mahdollisuudet ovat rajattomat.

KOO

KOO on kypärävalmistaja KASKin urheilulasibrändi. KOO-lasit on suunniteltu erityisesti pyöräilyyn, juoksuun ja lasketteluun.   Istuvuus on huippuluokkaa ja Active Airflow -järjestelmä vähentää huurtumista. Lasit sopivat erityisen hyvin käytettäväksi KASK-urheilukypärien kanssa. KOO-lasit valmistetaan Italiassa ja testataan tarkasti laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Linssit KOO-laseihin valmistaa saksalainen optiikkayritys Zeiss®. Linssit ovat kestäviä ja optiikaltaan korkealaatuisia.

CAMELBAK

Camelbak valmistaa juomarakkoja, juomapulloja, reppuja ja esimerkiksi vedenpuhdistimia aktiivisille ulkoilijoille helpottamaan harrastelua ja elämäntapaa.
Camenbakin tavoitteena on luoda käteviä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka ratkovat ongelmia ja tuovat todellista hyötyä ja apua seikkailuilla. Camelbak pyrkii käyttämään tuotteissaan yhä enemmän kierrätettyjä materiaaleja säilyttäen tuotteiden laadukkuuden, kestävyyden ja toimivuuden.

Bridgedale

Bridgedale suunnittelee ja valmistaa teknisiä sukkia urheiluun ja työkäyttöön. Pohjois-Irlannissa yli 100 vuotta sukkia valmistanut Bridgedale on teknisten sukkien markkinajohtaja. Kestävän kehityksen ajattelua edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen yhdistäminen teknisiin kuituihin Woolfusion-tekniikalla.

Bridgedalen tavoite on kehittää mukavimmat mahdolliset sukat käyttäen valmistuksessa uusinta tekniikkaa ja näin olla aina askeleen edellä kilpailijoitaan. Intohimosta sukkien kehitystyöhön kertoo, että tuotekehitysryhmä kävelee yli 200 km viikossa sekä kuuntelee monenlaisten sukankuluttajien huomioita sukkien käytöstä. Laadun kehittämiseen käytetään enemmän aikaa kuin itse valmistusprosessiin.

Bridgedalen valikoimasta löytyy tekniset sukat eri käyttötarkoituksiin – kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, polkujuoksuun, talviurheilulajeihin, työkäyttöön sekä päivittäiseen yleiskäyttöön.

production