Kumppanit

BUFF®

BUFF on katalonialainen päähinevalmistaja. Mallistoon kuuluvat BUFF Sport ja BUFF Lifestyle -kuluttajatuotteet, joita on yhteensä 1300 erilaista, sekä kustomoidut tuotteet ja erillinen ammattipäähineiden BUFF Safety -mallisto. BUFF kehitti putkimallisen päähineen ensimmäisenä vuonna 1992 ja on nykyään maailman johtava saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja. Tuotteita yhdistävät poikkeuksellisen hyvä käytettävyys ja toiminnallisuus, innovatiivisuus, modernit materiaalit, perfektionismi, monipuolisuus ja todennäköisesti paras mahdollinen käyttömukavuus. Mallisto laajenee joka vuosi useilla uusilla innovaatioilla. Tutustu tarkemmin osoitteessa buff.fi. Buff® Trail Tour Finland 2021 -päähineen löydät täältä.

CamelBak

CamelBak on maailman markkinajohtaja juomaratkaisuissa. Yritys on perustettu vuonna 1989 Kaliforniassa, USA:ssa. CamelBak on alun perin kehittänyt kädet vapaana -nesteytyksen, ja tunnetaan siksi maailmalla juomarepun synonyymina. Tuotteilla on runsaasti patentteja, ja nerokas Big Bite Valve™ -suukappale on alansa tunnetuin tuotekehityksen tulos. CamelBak parantaa nykyisiä ja kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ylläpitämään suorituskyvyn kannalta optimaalista nestetasapainoa. CamelBakin tuotevalikoima juoman kuljettamiseen on erittäin laaja: juomapullot, juomapullovyöt, juomavyöt, juomareput, juomasäiliöt ja näiden tarvikkeet. Tuotteet soveltuvat urheilukäytöstä retkeilyyn, metsästykseen, matkustamiseen ja terveelliseen elämään. Sotilaskäyttöön suunnitellut mallit tunnistat MilSpec-teksteistä.

Bridgedale

Pohjois-Irlannissa Belfastin lähellä jo yli 100 vuotta sukkia kehittänyt ja valmistanut Bridgedale on teknisten sukkien markkinajohtaja. Kestävän kehityksen ajattelua edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen yhdistäminen teknisiin kuituihin Woolfusion-tekniikalla. Bridgedalen tavoitteena on valmistaa markkinoiden mukavimmat sukat. Johtoasemansa säilyttämiseksi se käyttää sukkien valmistukseen aina uusimpia tekniikoita. Yrityksen intohimosta kertoo myös se, että osa tuotekehitysryhmän jäsenistä kävelee yli 200 km viikossa, ja että tuotannon laadun kehittämiseen käytetään enemmän aikaa kuin itse valmistusprosessiin. 
Yli 400 tuotteen kokonaisvalikoimaan kuuluvat tekniset sukat kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, työkäyttöön, vuoristo-oloihin, talviurheilulajeihin ja päivittäiseen yleiskäyttöön.